Een maandje.. dagboek

Mijn opa en oma zijn al oud. Sommige dingen, zoals het vele reizen, zitten er al een aantal jaren niet meer in. Vrienden en familie vallen weg. Heel veel is niet meer vanzelfsprekend. Mijn opa en oma hebben veel meegemaakt en veel gezien. Waar zij nu nog plezier van hebben, zijn de uitgebreide reisverslagen en fotoverslagen die zijn gemaakt. Dat zette mij aan het denken. Wat weet ik over 60 jaar nog van deze fase in mijn leven? Of over tien? Of over een jaar? Ik ben niet meer wie ik was pakweg 5 jaar geleden. Wat ik toen belangrijk vond, zie ik nu anders. En wie ben ik over tien jaar?

Moleskin 2014 Pocket Diary

Voor 2014 heb ik een agenda gekocht (eentje van Moleskin uiteraard). Daar heb ik tot nu toe elke avond in geschreven. Het bevalt me goed; het is leuk. Een rustpuntje voor het slapen gaan. Wel is het boekje wat klein. Geen ruimte voor diepe gedachtes en filosofische beschouwingen. WordPress is gelukkig geduldig en mijn Antagonist-abonnement is nog lang niet vol.

Leave a Reply