Herfstsferen in een lijstje

Ahum, let niet op de vingerafdrukken

Als ik het bos in ga (of de hei op, of naar het strand) kan ik mooie vindsels niet laten liggen. Zo nam ik twee jaar geleden uit de Emmerdennen een aantal bladeren mee. Deze bladeren heb ik toen gedroogd. Leg bladeren tussen laagjes krantenpapier en plaats daar een stapel boeken op. Na een paar weken zijn de bladeren mooi gedroogd.

Mijn bladeren hebben een jaar liggen drogen tot ik wist wat ik er mee wilde, maar toen ik eenmaal een ideetje had was het ook zo gerealiseerd. Men neme:

  • Lijst (eventueel met paspartout); ik gebruik drie Ribba’s van de Ikea in het zwart.
  • Gedroogde bladeren
  • Mooi papier (ik heb vellen van de Pipoos gebruikt)
  • Lijm

Plak de bladeren op het papier en plaats deze in de lijst.

 

Leave a Reply