Swapsels

Ik heb nu toch zoiets leuks ontdekt: swappen! Swappen betekent gewoonweg ruilen. En ik swap via www.swap-bot.com, een website waar mensen over de hele wereld zijn op aangemeld. Tot dusver swap ik alleen in de Nederlandse gebruikersgroep. Het is allemaal erg simpel. Je meldt je aan voor een specifieke swap. Nadat de inschrijvingsdatum gesloten is, wijst de SwapBot je een willekeurige partner toe voor wie je iets leuks maakt of koopt en dat stuur je dan op en iemand anders stuurt jou weer wat op! Tot nu toe heb ik aan  meerdere swaps meegedaan.  De opdracht bij de eerste was om een lucifersdoosje op te leuken en te vullen met dingen waar een ander blij mee is.  Verder heb ik boekenleggers, speldenkussens, knuffels, haaketui’s en ander spulletjes opgestuurd en ontvangen!

Foto’s zeg je? Hier zijn ze dan! De foto’s zijn klikbaar. Ik heb de gallery settings van WordPress nog niet helemaal onder de knie, dus sommige foto’s zijn een beetje gek afgeknipt!

Tags:

4 Responses to “Swapsels”

 1. Maarten says:

  Ah, de boekenlegger is af! Hij is mooi geworden hoor :) Maar die doosje-inhoud is wel een beetje té girly, hoor ;)

 2. [...] LisePijl.nl Snoep gezond, eet een appel! « Swapsels [...]

 3. jantina says:

  Jaaaa, die linksboven was voor mij!! Mooi issie!! Ik heb jou nu met de bloemenswap, dus ik ga me eens lekker in je profiel verdiepen :D

 4. Eva says:

  Hoi!

  Super leuk wat je allemaal maakt!
  Ik vind de teckel helemaal geweldig!!
  Zou je het patroon en de beschrijving willen delen?

  Ik hoor het graag!

  groetjes!

Leave a Reply