Opvouwbare doos

Zelfgemaakte doos

Als je ooit denkt, ik heb hier een stel aardige kadootjes en die moeten in een mooie doos, denk daar niet daar achteraan: ach, die maak ik zelf wel even! En denk vooral  niet, en weet je wat, ik maak hem nog opvouwbaar ook! Want als je dat denkt, krijg je dit:
Helemaal niet slecht he! Maar wat een werk! Het wordt omhoog gehouden met karton en met klitteband vast gemaakt. Ik weet niet hoe het handiger kan, maar als je weet hoeveel werk het is, krijg je al gauw het idee dat het handiger moet kunnen ;).

De zelfgemaakte doos opgevouwenVoor de buitenkant heb ik de stof Majken van de Ikea gebruikt. De binnenvoering is ook van Ikea, maar die kan ik niet vinden op de website. Het mooie is dat het stevige, canvasachtige stof is. Erg geschikt voor meubels en dergelijke. Ik heb mijn lamp er ook mee bekleed. Voor het volgende project (bekleding van de buitenbank) hebben we ook al stof uitgezocht: dat wordt Ikea Stockholm Blad in grijs. En niet duur!

Tags:

Leave a Reply