Dag 14 – 21: op driekwart!

Wat ik ga doen als ik echt moe ben, ik weet het nog niet helemaal. Beetje blogs lezen is het nu. Ook niet veel beter misschien? Behalve dat ik dingen lees die me daadwerkelijk interesseren, dat is ook wel weer wat waard!

Wel heb ik gisteren Notting Hill gekeken op tv. Maar, zoals Erwin, zei, ik kon ook niets anders! Ik was gisteren (en ook vandaag nog, maar nu voel ik me stukken beter) na een week kwakkelen hardstikke ziek (de smerige details zal ik maar achterwege laten) en toen ik me gisteren iets beter voelde en me daadwerkelijk durfde te verplaatsen, ben ik op de bank gaan liggen. En toen zei Erwin, waarom kijk je niet een beetje tv. Want een heel boek had ik al gelezen (die Sherlock Holmes’s gaan er vlot door!) en ik was te moe om verder ook maar iets te doen. Dus Notting Hill gekeken. En in ieder geval gericht tv gekeken. Ik vind het allang best!

Tags: ,

Leave a Reply