De mensen in de Oosterparkwijk

Erwin en ik wonen nu ruim twee jaar in de Oosterpark en nu wil ik jullie toch iets vertellen over deze week. Of eigenlijk over de mensen die hier wonen. En wat deze mensen allemaal wel niet voor elkaar doen. De reden is dat ik hier nu gelukkig ook aan bij kan dragen en ik moet zeggen, het is een plezier!

En wat ze hier allemaal voor elkaar organiseren? Tuin onderhouden voor mensen die dat niet meer kunnen; kleine klusjes in huis opknappen; gezamenlijk eten met een cultuurthema; disco, knutselmiddagen, danscursussen en toneel voor kinderen; film; kookclub; computercursussen; spelletjesmiddagen; danscursussen; kinderopvang en zo voorts!

Fantastisch he! En het leuke is dat ik nu daar ook aan mee kan helpen. 3 uurtjes in de week kost het slechts! Ik heb hartelijke mensen ontmoet, ik kan iets doen voor deze mensen hier in de wijk en het voelt ook wel goed om iets goeds te doen.

Denk er eens over na; het kost je weinig tijd, maar je krijgt er veel voor terug!

Leave a Reply