A-lijn rok

Mijn eerste rok!

Twee maanden terug op het Stoffenspektakel werd ik ter plekke heel erg verliefd op een prachtig, maar peperduur lapje stof. Toch gekocht natuurlijk, hoewel ik nog niet wist wat ik er mee wilde. Een week later wist ik het wel. Een rok moest het worden. En dat is gelukt!

Het model is een A-lijnrok. Het patroon en alles is zelfgemaakt. En, omdat ik het zelf nog een heel uitgezoek vond, heb ik zelf maar eens een soort tutorial gemaakt! Deze is in PDF hier te vinden. En hoe ziet hij eruit? Zo dus!

Tags:

2 Responses to “A-lijn rok”

  1. Saskia says:

    Hoi Lise,

    Ik heb vandaag je rok geprobeerd te maken, en dat ging verrassend goed. Wel nog een vraagje: heb je misschien ook een afbeelding van hoe het rits inzetten in z’n werk gaat? Dat heb ik nog nooit gedaan, dus visuele ondersteuning is zeer welkom!

    Groetjes, Saskia

Leave a Reply