Wat ik allemaal wel niet kan

Sinds mijn vader niet meer in Groningen werkt en ik alle klusjes dus wel zelf moet leren:

  • Klopboren
  • Decoupeerzagen
  • Schilderijtjes aan de muur hangen
  • Cirkelzagen (en ja, mijn vingers zitten er allemaal nog aan!
  • Lampen verwisselen
  • Schuurmachineren
  • En vandaag.. zelf mijn achterwiel naar achteren verplaatsen!

Voor iemand die verder nooit iets aan een fiets heeft gedaan dan een bel erop zetten, vond ik het een hele onderneming. Maar ja, aangezien mijn ketting er om de 500m vanaf kieperde, moet je wel wat. Het heeft een hele middag gekost, maar toch weer wat wijzer.

En het volgende project? Mijn standaard fixen (die valt eveneems om de 500m, en vaker op klinkers, naar beneden) en de ketting eens ontroesten of smeren of zoiets. Ik word nog wel eens handig!

Leave a Reply