Website no. veel

Waarom mensen toch altijd maar aan de wereld willen tonen dat ze heel interessant zijn via blogs, Hyves, LinkedIn (wie doet daar nou zinnige contacten op!), MSN en andere online media.. Het zal wel iets egotripperigs zijn. En dat ook ik de arrogantie heb om te denken met mijn iemiemieniestukje webspace iets toe te voegen aan het grote Wereld Wijde Web!

Mwah.. valt wel mee. Ik vermoed dat dit niet gelezen gaat worden door het hele Wereld Wijde Web, maar door mijn lieve vrienden en kennissen waarmee ik misschien te weinig bel en toch nieuwsgierig zijn wat er allemaal gebeurt. Voor diezelfde vrienden en kennissen is mijn blogje misschien nog wel lollig, aangezien we allemaal wel heel erg dezelfde interesses lijken te hebben: lekker eten, lezen, reizen en er op uit gaan en gezellige dingen doen!

En daarvoor is dit blog. Dingen met jullie delen die je wellicht interessant vindt en dingen opdringen die ik vind dat iedereen zou moeten kennen.

Veel plezier!

Leave a Reply