FLY’ing!

Wie mij al lang (heeeel lang) kent, weet dat ik van nature nooit zo’n georganiseerd persoon was. In mijn kamer kon de troep nog wel eens kniehoog staan, met kranten van vorig jaar en plantjes sneu gebogen door gebrek aan water. En toen ik verhuisde naar een kamer zonder handige opbergruimte (ondanks het feit dat de kamer nogal groot was), werd het probleem nog veel erger. Toen ik een jaar later verhuisde naar een kleinere kamer maar met spullen voor een grote kamer.. Nouja, je kan je het probleem voorstellen.

Echter, een kleine kamer is weliswaar gauw een grote troep.. Maar ook met een dag werk weer helemaal netjes te maken! En nu woon ik, oppersloddervos, in een huis met drie kamers en een tuin en Erwin en een kat! Daar Erwin van schoonmaken aanvankelijk ook geen kaas gegeten had en mijn onderhoudsmethode uitsluitend bestond uit eens in de maand een grote schoonmaak wanneer hoog bezoek langs kwam, kan je je misschien voorstellen dat we nogal moeite hadden om de boel op orde te houden.

Maar.. vorig jaar heb ik de oplossing gevonden.. En die wil ik graag met je delen!

Leave a Reply